Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hamis töltött csirkecomb recept

Hamis töltött csirkecomb
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 8 db felső csirkecomb
    • 8 db zsemle
    • 5 db főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 fej vöröshagyma
    • 15 dkg gomba
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • 10 dkg zöldborsó
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • őrölt fekete bors

    Elkészítése:
    A combokat átmossuk, megpucoljuk és sózzuk, borsozzuk. A hagymát felaprítjuk, megdinszteljük, majd a felaprított gombát is hozzáadjuk, majd pár percig együtt sütjük. A zsemléket beáztatjuk vízbe, és ha megpuhultak kifacsarjuk. A zsemléhez hozzáadjuk az apró darabokra vágott főtt tojásokat, lecsöpögtetett zöldborsót, a nyers tojásokat, a hagymás-gombás keveréket és az apróra vágott petrezselyemzöldet.
    Egy tepsit vagy tűzálló tálat kikenünk olajjal, majd a massza felét belesimítjuk, rátesszük a combokat, majd erre a massza másik felét. Alufóliával letakarva, a legmagasabb hőfokon kb 45 perc alatt megsütjük. Fólia nélkül 10 percig pirítjuk még.

    Tipp:

    Ha nem akarjuk ennyi ideig sütni, akkor félpuhára is főzhetjük a combokat előtte.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá