Hagymán sült csirkemáj recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemáj
- őrölt fekete bors
- házi darált paprikakrém
- 1 nagy fej vöröshagyma
A sütéshez:
- olaj
Elkészítése:
A vöröshagymát felaprítottam,olajon üvegesre pirítottam,rátettem a megtisztított csirkemájat,őrölt borssal megszórtam és fedő alatt pár percig pároltam, majd levettem a fedőt és kevergetve készre sütöttem.
Amikor majdnem kész volt,akkor tettem rá 1 tk paprikarémet és azonnal tálaltam burgonyapürével.
Só nem kellett rá,mivel sóban eltett paprikakrém elég volt hozzá.
Házilag eltett cékla savanyúsággal fogyasztottuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.