Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymán sült csirkemáj recept

Hagymán sült csirkemáj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg csirkemáj
    • őrölt fekete bors
    • házi darált paprikakrém
    • 1 nagy fej vöröshagyma

    A sütéshez:

    • olaj

    Elkészítése:

    A vöröshagymát felaprítottam,olajon üvegesre pirítottam,rátettem a megtisztított csirkemájat,őrölt borssal megszórtam és fedő alatt pár percig pároltam, majd levettem a fedőt és kevergetve készre sütöttem.

    Amikor majdnem kész volt,akkor tettem rá 1 tk paprikarémet és azonnal tálaltam burgonyapürével.

    Só nem kellett rá,mivel sóban eltett paprikakrém elég volt hozzá.

    Házilag eltett cékla savanyúsággal fogyasztottuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá