Gombás tojással töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 csirkemellfilé
- 1 fej vöröshagyma
- 10 dkg füstölt szalonna
- 30 dkg gomba
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- őrölt fekete bors
Elkészítése:
A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A szalonnát és a hagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk.
A szalonnát megpirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, amíg elfő a leve.
A tojásokat felverjük, a gombára öntjük, és közepesen lágyra sütjük. A gombás tojásból a csirkemellekre halmozunk, felgöngyöljük, és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe, vagy sütőrácsra tesszük, és előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »


