Gombás -tejszínes csirkeragu recept

Hozzávalók:
- 1 evőkanál olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 40 dkg csirkemell
- 20 dkg gomba
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- 1 db sárga paprika
- 1 piros csemege paprika
- só
- bors
- friss petrezselyem
- 2 dl főzőtejszín
- 10 dkg tömlős tejszínes sajt
Elkészítése:
Az olajat felmelegítettem és beletettem az aprított fokhagymát, a felcsíkozott húst és a felszeletelt gombát. Pár perc alatt összesütöttem, hozzáadtam a pirospaprikát, és felöntöttem a tejszínnel.
Felforraltam, hozzákevertem a felaprított piros és sárga színű paprikát és a petrezselymet, pár perc alatt összefőztem. Belekevertem sajtot, sóztam-borsoztam.
Frissen aprított petrezselyemmel megszórva, csigatésztával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »