Gombás -tejszínes csirkeragu recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 evőkanál olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 40 dkg csirkemell
- 20 dkg gomba
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- 1 db sárga paprika
- 1 piros csemege paprika
- só
- bors
- friss petrezselyem
- 2 dl főzőtejszín
- 10 dkg tömlős tejszínes sajt
Elkészítése:
Az olajat felmelegítettem és beletettem az aprított fokhagymát, a felcsíkozott húst és a felszeletelt gombát. Pár perc alatt összesütöttem, hozzáadtam a pirospaprikát, és felöntöttem a tejszínnel.
Felforraltam, hozzákevertem a felaprított piros és sárga színű paprikát és a petrezselymet, pár perc alatt összefőztem. Belekevertem sajtot, sóztam-borsoztam.
Frissen aprított petrezselyemmel megszórva, csigatésztával tálaltam.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.