Fűszeres csirkemell csíkok burgonyás bundában recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 3 szem burgonya
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5-6 ek finomliszt
- só
- őrölt fehér bors
- étolaj
- szárnyas fűszerkeverék
Elkészítése:
A csirkemelleket ujjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük. A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából kevés vízzel és csipet sóval sűrű palacsinta tésztát keverünk.
A csirkemell csíkokat lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Szalmaburgonyát csináltam mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

