Fűszerekkel kent csirkecomb, salátával recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 nagy faros csirkecomb
A hamis páchoz:
- 3 deci olaj
- só
- bors
- oregánó
- ételízesítő
- (csirkefűszer keverék) ha van otthon
A salátához:
- egy fél fej lila és fehérkáposzta
- jégsaláta
- hagyma
az öntethez:
- fokhagyma
- nagy dobozos tejföl
- só
- csípőspaprika por
- egy kis bors
Elkészítése: A csirkecombokat belefektetem egy nagy, tűzálló üvegtálba, majd megszurkálom őket.
A páchoz valókat összekeverem, majd ráöntöm a combokra. Fóliával letakarom, betolom a sütőbe. 30 perc múlva leveszem a fóliát és aranybarnára sütöm.
Miközben sül a hús a káposztákat és a salátát, valamint a hagymát nagyon vékonyra felvágom, egy nagy tálban összekeverem.
az öntethez valókat is összekeverem, ráöntöm a tálban lévő salátára, majd az egészet összekeverem úgy, hogy az öntetből mindenhova jusson.
Ha kész a hús, salátával tálalom:)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.