Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás pulykamell magos bundában recept

Fokhagymás pulykamell magos bundában
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók 4 személyre:

    • 4 szelet pulykamell filé
    • 2 dl tej
    • 4 gerezd fokhagyma

    A panírozáshoz:

    • finom liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa
    • szezámmag
    • lenmag

    A sütéshez:

    • étolaj

    Előkészítés:A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A fokhagymát a tejbe keverjük és a hússzeletekre öntjük. Tegyük a hűtőbe egy órára de még jobb ha előző nap már bepácoljuk a húst.

    Elkészítés:A pulykamell szeleteket lecsepegtetjük majd a szokásos módon bepanírozzuk /liszt,tojás,zsemlemorzsa/ Annyi különbséggel,hogy panírozás előtt a morzsába keverjük a magokat. Én szezám és lenmagot használtam de tehetünk bele tökmagot,napraforgó magot is.
    Jó étvágyat kívánok hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá