Fehérboros töltött csirkecomb recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 egész comb
- Töltelékhez
- 2 db tejbe áztatott zsemle
- 50 dkg csirke máj apróra vágva
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- ízlés szerint fokhagyma, majoránna, bors, pici csili pehely, rozmaring
- 4 nagyobb vékony szelet füstölt sonka
- 1 dl fehér bor
- 1 nagy fej vörös hagyma
- 4 szelet füstölt sonka
Elkészítése:
A combokat meg tisztítjuk besózzuk és állni hagyjuk kicsit ,a töltelék hozzávalóit össze dolgozzuk a kinyomkodott zsemlével együtt. Fűszerezzük és a fel lazított csirke combok bőre alá töltjük de előtte a bőr és a hús közé fektetünk egy szelet sonkát.
Tepsibe tesszük pár szelet vöröshagyma társaságában és alá öntünk 1 dl fehér bort.
Lefedve kb 20 percig pároljuk 200 fokon utána még 20 perc alatt szép pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.