Fehérboros töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 4 egész comb
- Töltelékhez
- 2 db tejbe áztatott zsemle
- 50 dkg csirke máj apróra vágva
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- ízlés szerint fokhagyma, majoránna, bors, pici csili pehely, rozmaring
- 4 nagyobb vékony szelet füstölt sonka
- 1 dl fehér bor
- 1 nagy fej vörös hagyma
- 4 szelet füstölt sonka
Elkészítése:
A combokat meg tisztítjuk besózzuk és állni hagyjuk kicsit ,a töltelék hozzávalóit össze dolgozzuk a kinyomkodott zsemlével együtt. Fűszerezzük és a fel lazított csirke combok bőre alá töltjük de előtte a bőr és a hús közé fektetünk egy szelet sonkát.
Tepsibe tesszük pár szelet vöröshagyma társaságában és alá öntünk 1 dl fehér bort.
Lefedve kb 20 percig pároljuk 200 fokon utána még 20 perc alatt szép pirosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »