Fehérboros pulykatokány recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg pulykamell
- 1 dl olaj
- 20 dkg gépsonka
- 2 csemegeuborka
- 1 ek paradicsompüré
- 1 ek liszt
- 2 dl száraz fehérbor
- 1 ek mustár
- só
- fehér őrőlt bors
- 15 dkg csemegekukorica konzerv
Elkészítése:
A pulykamellet vékony csíkokra vágom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom.
Egy serpenyőben felhevítem az olajat, és a csíkokra vágott húst beleteszem. Fehéredésig pirítom, majd hozzáadom a paradicsompürét, a vékonyan szeletelt uborkát és a gépsonkát.
Borral felengedem, és készre párolom, majd hozzáadom a csemegekukoricát is.
Kukoricás rizzsel tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »