Fehérboros pulykatokány recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg pulykamell
- 1 dl olaj
- 20 dkg gépsonka
- 2 csemegeuborka
- 1 ek paradicsompüré
- 1 ek liszt
- 2 dl száraz fehérbor
- 1 ek mustár
- só
- fehér őrőlt bors
- 15 dkg csemegekukorica konzerv
Elkészítése:
A pulykamellet vékony csíkokra vágom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom.
Egy serpenyőben felhevítem az olajat, és a csíkokra vágott húst beleteszem. Fehéredésig pirítom, majd hozzáadom a paradicsompürét, a vékonyan szeletelt uborkát és a gépsonkát.
Borral felengedem, és készre párolom, majd hozzáadom a csemegekukoricát is.
Kukoricás rizzsel tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »