Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fehérboros pulykatokány recept

Fehérboros pulykatokány
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg pulykamell
    • 1 dl olaj
    • 20 dkg gépsonka
    • 2 csemegeuborka
    • 1 ek paradicsompüré
    • 1 ek liszt
    • 2 dl száraz fehérbor
    • 1 ek mustár
    • fehér őrőlt bors
    • 15 dkg csemegekukorica konzerv

    Elkészítése:

    A pulykamellet vékony csíkokra vágom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom.

    Egy serpenyőben felhevítem az olajat, és a csíkokra vágott húst beleteszem. Fehéredésig pirítom, majd hozzáadom a paradicsompürét, a vékonyan szeletelt uborkát és a gépsonkát.

    Borral felengedem, és készre párolom, majd hozzáadom a csemegekukoricát is.

    Kukoricás rizzsel tálaltam.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá