Fajita töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 1 db sárga kaliforniai paprika
- 1 db zöld kaliforniai paprika /én hegyes erőssel helyettesítettem/
- 1 fej vöröshagyma /vagy 2 szál újhagyma/
- 1 mk só
- 1 csipet frissen őrölt bors
- 5 dkg krémsajt
- ½ csésze cheddar sajt
- ½ csésze borsos jack sajt /én füstölt gomolyát tettem bele/
- 4-6 db kicsontozott csirkemell bőr nélkül
A csirke fűszerezéséhez:
- só, őrölt bors, őrölt kömény, chili por, fokhagyma por
- repce vagy olíva olaj
Elkészítése:
A paprikákat és a hagymát vékony csíkokra vágtam és kevés olajon, sóval, borssal ízesítve megpároltam majd hozzá kevertem a sajtokat.
A csirkemelleket befűszereztem, az oldalukon vízszintesen egy „zsebet” vágtam és betöltöttem a sajtos, zöldséges töltelékkel. A zsebeket összetűztem fogvájóval.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk és a csirkemellek mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Az eredeti recept 5-5 percet ír, de ez függ a csirkemellek nagyságától is.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »