Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirketokány puliszkával recept

Csirketokány puliszkával
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 6 db kicsontozott felső csirkecomb
    • 4 nagy fej vöröshagyma
    • kevés olaj
    • kevés füstölt szalonna
    • só, bors
    • tejföl
    • liszt

    Puliszka:

    • 1 l víz
    • 20 dkg kukoricadara
    • 2 db húsleves kocka
    • 1 kk tárkony

    Elkészítése:
    A felcsíkozott csirkecombot, szalonnát egy teáskanálnyi olajon megpirítom, hozzáadom a karikára vágott vöröshagymát, tovább pirítom.
    Kicsi vízzel felöntöm sózom, borsozom készre főzöm fedő alatt. Tejfölös liszttel behabarom. Én egy kis bazsalikomot is tettem bele ( kihagyható )

    Puliszka készítése:
    A forrásban levő vízhez hozzáadom a húsleves kockát, tárkonyt, óvatosan állandó keveréssel a kukoricadarát.
    Körülbelül 10 percig főzzük, én habverővel kevertem így nem lett csomós. Vízzel öblített edénybe öntöttem. Azonnal fogyasztható.
    Nagyon finom egyszerűen gyorsan készen van.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá