Csirkés mexikói rúd recept

Hozzávalók:
- 2 közepes vöröshagyma
- 50 dkg csirkemellfilé
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 pritaminpaprika
- 3 közepes sárgarépa
- 20 dkg zöldborsó
- 1 zöld kaliforniai paprika
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A zöldborsót és a karikára vágott sárgarépát sós vízbe megfőzzük, majd leszűrjük.
Olajon megdinszteljük a megpucolt és felkockázott hagymákat és megpirítjuk rajta a felkockázott csirkemellet.
Kivajazott, 1 ek zsemlemorzsával meghintett sütőformába öntjük a csirkével összekevert zöldségeket és a felkockázott paprikákat. Ráöntjük a felveret tojásokat és óvatosan elkeverjük.
180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd szeletelve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »