Csirkés mexikói rúd recept

Hozzávalók:
- 2 közepes vöröshagyma
- 50 dkg csirkemellfilé
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 pritaminpaprika
- 3 közepes sárgarépa
- 20 dkg zöldborsó
- 1 zöld kaliforniai paprika
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A zöldborsót és a karikára vágott sárgarépát sós vízbe megfőzzük, majd leszűrjük.
Olajon megdinszteljük a megpucolt és felkockázott hagymákat és megpirítjuk rajta a felkockázott csirkemellet.
Kivajazott, 1 ek zsemlemorzsával meghintett sütőformába öntjük a csirkével összekevert zöldségeket és a felkockázott paprikákat. Ráöntjük a felveret tojásokat és óvatosan elkeverjük.
180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd szeletelve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »