Csirkés mexikói rúd recept

Hozzávalók:
- 2 közepes vöröshagyma
- 50 dkg csirkemellfilé
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 pritaminpaprika
- 3 közepes sárgarépa
- 20 dkg zöldborsó
- 1 zöld kaliforniai paprika
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A zöldborsót és a karikára vágott sárgarépát sós vízbe megfőzzük, majd leszűrjük.
Olajon megdinszteljük a megpucolt és felkockázott hagymákat és megpirítjuk rajta a felkockázott csirkemellet.
Kivajazott, 1 ek zsemlemorzsával meghintett sütőformába öntjük a csirkével összekevert zöldségeket és a felkockázott paprikákat. Ráöntjük a felveret tojásokat és óvatosan elkeverjük.
180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd szeletelve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »