Csirkemell pörkölt zabgaluskával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30dkg csirkemell filé
- 1vöröshagyma
- só
- bors
- fél paradicsom
- fél paprika
- 1 tk. pirospaprika őrölt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6-7 ek. zabpehely
- víz
Elkészítése:
Csirkemell filét megtisztítom, felkockázom, majd a hagymát kevés zsírban megpirítom, sózom, pirospaprikázom, beleteszem a paradicsomot és paprikát, majd a filéket és jól összekeverem, kevés lével felöntöm és főzöm kb.20perc. Közben 1db tojáshoz 1kávédarálónyi (6-7ek.) zabpelyhet őrölve öntök, pici só, aztán annyi víz, mintha galuskát készítenék kicsit folyósabb. Deszkára teszem és lobogó sós vízbe beleszaggatom késsel. Amikor feljön a tetejére pár perc múlva kész. Együtt tálalom a pörkölttel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »