Csirkemell császárok módjára recept

Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- 20 dkg csirkemáj
- 20 dkg gomba
- 4 szelet gépsonka
- 4 szelet trappista sajt
- 1 fej vöröshagyma
- só
- őrölt fekete bors
- grill fűszer
- étolaj
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
A csirkemelleket oldalról felvágjuk /kinyitjuk/, majd kiklopfoljuk. Grillfűszerrel megszórva pár csepp olajon elősütjük. Ne szárítsuk ki!! A vöröshagymát finomra, a csirkemájat és a gombát kis kockákra vágjuk. Ragut készítünk belőle. Sóval, borssal ízesítjük. Az elősütött csirkemelleket tepsire helyezzük. Ráhalmozzuk a ragut, majd befedjük egy-egy szelet sonkával és sajttal , végül mindegyikre teszünk egy-egy kanál tejfölt. Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Köretnek salátát készítettem hozzá, de más körettel is nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »