Csirkemájjal töltött rántott csirkemell recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db csirkemell filé
- 20 dkg csirkemáj
- 1 fej vöröshagyma
- szárnyas fűszerkeverék
- majoránna
- só
- őrölt fekete bors
- étolaj
- 1 ek finom liszt
A panírozáshoz:
- finom liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Előkészítés: A csirkemelleket késsel középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk. A csirkemájat ledaráljuk vagy nagyon apróra vágjuk /elkaparjuk/. A hagymát apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a májat, sózzuk, borsozzuk, majoránnát adunk hozzá és lepirítjuk. Rászórunk egy evőkanál lisztet,egy-két percig kevergetjük majd levesszük a tűzről. Hagyjuk kihűlni. A májas tölteléket a csirkemellekre halmozzuk, összehajtjuk és bepanírozzuk. Bő olajban közepes tűzön kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.