Csirkemájjal töltött rántott csirkemell

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkemell filé
  • 20 dkg csirkemáj
  • 1 fej vöröshagyma
  • szárnyas fűszerkeverék
  • majoránna
  • őrölt fekete bors
  • étolaj
  • 1 ek finom liszt

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Előkészítés: A csirkemelleket késsel középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk. A csirkemájat ledaráljuk vagy nagyon apróra vágjuk /elkaparjuk/. A hagymát apró kockákra vágjuk.

Elkészítés: Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a májat, sózzuk, borsozzuk, majoránnát adunk hozzá és lepirítjuk. Rászórunk egy evőkanál lisztet,egy-két percig kevergetjük majd levesszük a tűzről. Hagyjuk kihűlni. A májas tölteléket a csirkemellekre halmozzuk, összehajtjuk és bepanírozzuk. Bő olajban közepes tűzön kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!