Csirkemájas tekercs majonézes salátával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 20 dkg vaj
- 30 dkg rétesliszt
- 1 dl víz
- 1 ek. ecet
- csipet só
Továbbá:
- 0,5 kg csirkemáj
- olaj
- 10 dkg fekete erdő sonka szelet
- 5 cikk puha sajt
- paprikakrém
- őrölt bors
- 1 fej vörös hagyma
A tészta lekenéséhez:
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
A salátához:
- 1 doboz zöldségmix
- 1/2 tubus majonéz
- 3 dl tejföl
- őrölt bors
- 1 tk mustár
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk az étel készítése előtti napon, folpackba csomagoljuk és a hűtőbe tesszük pihenni.
A finomra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a kisebb darabokra vágott csirkemájat, ízesítjük borssal, a sütés végén paprikarémet is hozzá adjuk, majd készre sütjük.
A tésztát téglalap alakúra kinyújtjuk, a Fekete-erdő sonka szeletekkel kirakjuk, a sajttal megkenjük, a csirkemájat szorosan egymás mellé rátesszük és feltekerjük a tésztát.
Lekenjük tojással és megszórjuk szezámmaggal.
A salátához a tejfölt, a majonézt a borssal, és a mustárral simára kevertem, majd hozzáadtam a vegyes zöldséget.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »