Csirkemájas rizottó spárgával recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 1 fej vöröshagyma
- 25 dkg rizskeverék: barna, vad, jázmin
- 4 gerezd fokhagyma
- 25 dkg zöld spárga
- 2 szál újhagyma
- só, bors, petrezselyemzöld
Elkészítése:
A szálaira vágott hagymát a felszeletelt csirkemájjal együtt megpirítjuk. A fokhagymát rászeljük, fűszerezzük és kevés vizet teszünk alá. Amikor félig kész mehet rá az újhagyma és az előfőzött rizskeverék.
A spárgát megtisztítjuk, sós vízben megpároljuk. Apróra felszeljük és összekeverjük a rizses masszával.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »