Csirkemáj vadasan recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 10 dkg vöröshagyma
- 25 dkg vegyes zöldség megfőzve
- 2 dl tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom
- 5 dkg zsír
- só, bors
- 1 dl fehér bor
- 4 dkg liszt
- 30 dkg tészta
Elkészítése:
A májat(szív nélkül) serpenyőben hirtelen megsütjük és félretesszük
Szeletekre vágott hagymát megpirítunk, felöntjük fehérborral, teszünk hozzá mustárt, tejfölös habarással sűrítjük. Végül az áttört(pépesített) vegyes zöldséggel öt percig forraljuk.
A májat közvetlenül a tálalás előtt forrósítjuk fel a mártásban.A tésztát kifőzzük és a májjal, mártással tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »

