Csirkemáj vadasan recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 10 dkg vöröshagyma
- 25 dkg vegyes zöldség megfőzve
- 2 dl tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom
- 5 dkg zsír
- só, bors
- 1 dl fehér bor
- 4 dkg liszt
- 30 dkg tészta
Elkészítése:
A májat(szív nélkül) serpenyőben hirtelen megsütjük és félretesszük
Szeletekre vágott hagymát megpirítunk, felöntjük fehérborral, teszünk hozzá mustárt, tejfölös habarással sűrítjük. Végül az áttört(pépesített) vegyes zöldséggel öt percig forraljuk.
A májat közvetlenül a tálalás előtt forrósítjuk fel a mártásban.A tésztát kifőzzük és a májjal, mártással tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »