Csirkemáj vadasan recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 10 dkg vöröshagyma
- 25 dkg vegyes zöldség megfőzve
- 2 dl tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom
- 5 dkg zsír
- só, bors
- 1 dl fehér bor
- 4 dkg liszt
- 30 dkg tészta
Elkészítése:
A májat(szív nélkül) serpenyőben hirtelen megsütjük és félretesszük
Szeletekre vágott hagymát megpirítunk, felöntjük fehérborral, teszünk hozzá mustárt, tejfölös habarással sűrítjük. Végül az áttört(pépesített) vegyes zöldséggel öt percig forraljuk.
A májat közvetlenül a tálalás előtt forrósítjuk fel a mártásban.A tésztát kifőzzük és a májjal, mártással tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »