Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemáj karamellizált hagymával recept

Csirkemáj karamellizált hagymával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 600 g csirkemáj
    • 3 vöröshagyma
    • 4 ek olívaolaj
    • 1⁄2 ek nádcukor
    • őrölt bors
    • petrezselyemzöld (díszítéshez)

    Elkészítése:

    A csirkemájat megmossuk, jól lecsepegtetjük és papírtörlővel leitatjuk a nedvességet.

    A hagymát karikára vágjuk, és egy wokban 2 evőkanál olívaolajon a sóval, borssal és a cukorral közepes tűznél karamellizáljuk, kb.15 perc. Egy tálba borítjuk, melegen tartjuk.

    A wokban a maradék 2 evőkanál olívaolajon erős tűzön a májat 2-3 perc alatt megsütjük. Sózzuk, borsozzuk, és ráborítjuk a karamelles hagymára. Tálalás előtt megszórhatjuk vágott petrezselyemzölddel.

    Tipp:

    Szeretjük a csirkemájat, ez az egyik kedvenc receptünk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá