Csirkemáj karamellizált hagymával recept

Hozzávalók:
- 600 g csirkemáj
- 3 vöröshagyma
- 4 ek olívaolaj
- 1⁄2 ek nádcukor
- só
- őrölt bors
- petrezselyemzöld (díszítéshez)
Elkészítése:
A csirkemájat megmossuk, jól lecsepegtetjük és papírtörlővel leitatjuk a nedvességet.
A hagymát karikára vágjuk, és egy wokban 2 evőkanál olívaolajon a sóval, borssal és a cukorral közepes tűznél karamellizáljuk, kb.15 perc. Egy tálba borítjuk, melegen tartjuk.
A wokban a maradék 2 evőkanál olívaolajon erős tűzön a májat 2-3 perc alatt megsütjük. Sózzuk, borsozzuk, és ráborítjuk a karamelles hagymára. Tálalás előtt megszórhatjuk vágott petrezselyemzölddel.
Tipp:
Szeretjük a csirkemájat, ez az egyik kedvenc receptünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »