Csirkemáj karamellizált hagymával recept

Hozzávalók:
- 600 g csirkemáj
- 3 vöröshagyma
- 4 ek olívaolaj
- 1⁄2 ek nádcukor
- só
- őrölt bors
- petrezselyemzöld (díszítéshez)
Elkészítése:
A csirkemájat megmossuk, jól lecsepegtetjük és papírtörlővel leitatjuk a nedvességet.
A hagymát karikára vágjuk, és egy wokban 2 evőkanál olívaolajon a sóval, borssal és a cukorral közepes tűznél karamellizáljuk, kb.15 perc. Egy tálba borítjuk, melegen tartjuk.
A wokban a maradék 2 evőkanál olívaolajon erős tűzön a májat 2-3 perc alatt megsütjük. Sózzuk, borsozzuk, és ráborítjuk a karamelles hagymára. Tálalás előtt megszórhatjuk vágott petrezselyemzölddel.
Tipp:
Szeretjük a csirkemájat, ez az egyik kedvenc receptünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »