Csirkemáj fűszeres bundában recept
Hozzávalók:
- 8-10 szép csirkemáj felszeletelve
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- tej
- 3 ek finomliszt
- majoránna
- őrölt bors
- fokhagymasó
Elkészítése:
A tojást villával felverem, beleszórom a fűszereket, a lisztet és annyi tejet, hogy palacsintatészta sűrű masszát kapjak.
Közben egy serpenyőben olajat teszek a tűzre melegedni. A májakat egyenként belemártom kevés lisztbe, majd a tésztába, aztán a forró olajba teszem. Nagyon kell vigyázni, mert a máj fröcsög és nagyon csúnya égési sérüléseket okozhat!
Közepes lángon sütöm, hogy ne csak a tészta süljön ropogósra, de a máj is megpuhuljon.
Tipp:
Papírtörlőre szedem, hogy a felesleges olaj lecsepegjen róla, majd tányérra téve tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Mit főzzek a héten? – 12 nagyszerű fogás ebédre és vacsorára
Mindennap azon gondolkodsz, mi legyen az ebéd vagy vacsora? Ez a válogatás
Tovább olvasom »Új ízekre vágysz, vagy a klasszikusokat kedveled? Ebben a leves válogatásban nem fogsz csalódni!
A levesek nemcsak előételként, hanem főételként is kiválóan megállják a hel
Tovább olvasom »A tökéletes farsangi fánk titka: Tippek a nagyitól
A farsangi időszak egyik legkedveltebb finomsága a szalagos fánk, amely a v
Tovább olvasom »Változatos hétköznapi fogások – Itt minden napra találsz egy jó receptet!
Változatos és ínycsiklandó fogásokat keresel a hétköznapokra? Válogatásunkb
Tovább olvasom »Friss, puha házi kiflik – 12 fantasztikus recept, amiket érdemes kipróbálnod!
Frissen sült, puha kiflik, amelyek garantáltan mosolyt csalnak mindenki arc
Tovább olvasom »Levesek minden napra – 12 nagyszerű recepttel!
Fedezd fel a levesek változatos világát! Ebben a válogatásban 12 ínycsiklan
Tovább olvasom »