Csirkefalatok paprikával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csirkemell filé
- 2 csirkecomb
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 paprika
- 1 kk borsikafű
- 1 kk majoránna
- só
Elkészítése:
A combokat lebőrözzük, kicsontozzuk, és a csirkemellel együtt csíkokra vágjuk.
A szalonnát apró kockára vágjuk, és kisütjük a zsírját, majd ezen megdinszteljük a kockára vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát.
Hozzáadjuk a karikára vágott paprikát, és amikor félig megpuhult, rádobjuk a húst, sózzuk, fűszerezzük, és fedő alatt készre pároljuk.
Kifőtt tésztával, párolt rizzsel, vagy főzelékekre feltétként tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »