Csirkefalatok paprikával recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 csirkemell filé
- 2 csirkecomb
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 paprika
- 1 kk borsikafű
- 1 kk majoránna
- só
Elkészítése:
A combokat lebőrözzük, kicsontozzuk, és a csirkemellel együtt csíkokra vágjuk.
A szalonnát apró kockára vágjuk, és kisütjük a zsírját, majd ezen megdinszteljük a kockára vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát.
Hozzáadjuk a karikára vágott paprikát, és amikor félig megpuhult, rádobjuk a húst, sózzuk, fűszerezzük, és fedő alatt készre pároljuk.
Kifőtt tésztával, párolt rizzsel, vagy főzelékekre feltétként tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »


