Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldborsós csirke recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 kisebb csirke
    • 1 kg zöldborsó
    • 1 csomó zsenge sárgarépa
    • 10 szem gyöngyhagyma (dughagyma)
    • a sütéséhez olaj
    • 10 dkg vaj
    • 15 dkg füstölt szalonna
    • csipetnyi cukor

    Elkészítés:
    A csirkéket szalonnaszeletekbe göngyöljük, átkötjük, és a vajban puhára pároljuk. Amikor megpuhultak, a levükből kivesszük, és félretesszük. A csirke levében megpároljuk a zöldborsót, a karikára vágott új répát, meg a bő olajban kisütött és lecsepegtetett hagymát, majd egy kevés sóval és cukorral ízesítjük. A borsókeveréket a feldarabolt csirkékre öntjük, és jól átforrósítva kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá