Tejfölös csirke recept
Hozzávalók:
- 1 kg csirke hús
- 2 ek liszt
- 4 dl 20%-os tejföl
- 2-3 ek étolaj
- összezúzott fokhagyma ízlés szerint
- só
- bors
- majoránna
- őrölt pirospaprika
A tetejére:
- reszelt sajt
Elkészítése:
A tejfölt kikeverjük az olajjal, a fokhagymával, liszttel, paprikával, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd majoránnát is adunk hozzá.
A húst besózzuk, majd beleforgatjuk a masszába. Egy tepsibe, vagy hőálló tálba egymás mellé fektetjük a húsokat, majd megszórjuk reszelt sajttal.
Letakarjuk és 180-200 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

