Tejfölös csirke recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirke hús
- 2 ek liszt
- 4 dl 20%-os tejföl
- 2-3 ek étolaj
- összezúzott fokhagyma ízlés szerint
- só
- bors
- majoránna
- őrölt pirospaprika
A tetejére:
- reszelt sajt
Elkészítése:
A tejfölt kikeverjük az olajjal, a fokhagymával, liszttel, paprikával, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd majoránnát is adunk hozzá.
A húst besózzuk, majd beleforgatjuk a masszába. Egy tepsibe, vagy hőálló tálba egymás mellé fektetjük a húsokat, majd megszórjuk reszelt sajttal.
Letakarjuk és 180-200 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »