Normann csirke recept

Hozzávalók:
- egy 1,5 kg-os csirke
- 2 evőkanál olaj
- fél fej zeller
- 2 póréhagyma
- 3-4 szál sárgarépa
- 3 közepes nagyságú vöröshagyma
- 3 dl almabor
- 1 zöldpaprika
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A forró olajban megpirítjuk a kettévágott, sóval, borssal bedörzsölt csirkét, mellédobjuk a cikkekre, illetve négyrét vágott zöldségeket meg a hagymát, a bort ráöntjük, és fedő alatt jó puhára pároljuk. Végül beletesszük a felszeletelt zöldpaprikát, és fedő nélkül, nagy lángon, rövid lére sütjük. A csirkét kivesszük és feldaraboljuk, a mártást (a paprika kivételével) áttörjük, majd a csirkedarabokat visszatéve, a tetejére rakjuk a párolt paprikát, és burgonyával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »