Marokkói csirke recept

Hozzávaló:
- egy 1,5 kg-os csirke
- 1 szál sárgarépa
- 1 evőkanál olaj
- 3 evőkanál paradicsompüré
- 3 evőkanál liszt
- 8 dkg reszelt sajt
- 1 dl tejföl
- só
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 ágacska friss rozmaring
- 1 zellerlevél
- babérlevél
- kakukkfű
- 1 gerezd fokhagyma
- kevés tárkony
Elkészítés:
Annyi vízben főzzük fel a fűszereket, amennyi a félbevágott csirkét el¬lepi, majd a csirkét belerakjuk, és jó puhára főzzük. A főtt csirkét feldaraboljuk és forró tálra tesszük. Az olajban megförrósítjuk a lisztet meg a paradicsompürét, felengedjük fél liter csirkefőző vízzel, jól összeforraljuk, és a sajttal meg a tejföllel gazdagítjuk. A csirkére öntjük, és azon forrón, spagettivel körítve kínáljuk
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »