Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lecsós csirke recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók :

    • egy 1,5 kg-os csirke
    • 20 dkg füstölt szalonna
    • 50 dkg zöld¬paprika
    • 25 dkg paradicsom
    • 1 fej vöröshagyma

    Elkészítés:
    A szalonnát felszeleteljük, a szélüket bevagdaljuk, és ropogós pirosra sütjük. A pörcöket kivéve, félretesszük, a zsírjában megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, a pirospaprikával meghintjük, és megforgatjuk benne a feldarabolt csirkét. Néhány percig pirítjuk, majd mellédobjuk a kicsumázott, karikákra vágott zöldpaprikát és a cikkekre vágott paradicsomot, megsózzuk, és lefedve, lassan puhára pároljuk. Amikor a hús már majdnem puha, a karikákra vágott zöldpaprikát is belerakjuk. Tálaláskor a melegen tartott, ropogósra sütött szalonnaszeletekkel koronázzuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá