Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes-ananászos csirkemell recept

Tejszínes-ananászos csirkemell
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkemell
    • bors
    • olaj
    • 20 dkg füstölt sajt
    • 30 dkg trappista
    • 1 konzerv ananász
    • 1 dl főzőtejszín

    Salátához:

    • 10 dkg mozzarella
    • 1 fej saláta
    • 3 paradicsom
    • 3 paprika
    • 1 uborka
    • 3 ek (olíva) olaj
    • 3 ek víz
    • 1 cs görög salátapor

    Elkészítése:
    A megmosott csirkemellet csíkokra vágjuk, bepácoljuk só,bors és kevés olaj keverékébe. Állni hagyjuk, közben elkészítjük a salátát. Megmossuk a zöldségeket, a salátát összetépkedjük, a paprikát csíkokra, a paradicsomot fél karikára, az uborkát vékony karikára vágjuk. A mozzarella golyókat apróra vágjuk, elkészítjük a salátaport 3 ek olíva olajból, 3 ek vízből és a porból. A zöldségeket egy tálba öntjük, rá a mozzarellát,majd az öntetet és jól összekeverjük. A húst megpároljuk, rögtön tepsibe tesszük, leöntjük 1 dl tejszínnel, rá az ananász, a kockára vágott füstölt sajt, majd a tetejére a reszelt sajt. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a hús puha nem lesz és a sajt elolvad.
    Tálalás: Tejszínes két sajtos ananászos hús- mozzarella saláta-rizs
    Gombásan is nagyon finom, a füstölt sajt mennyei!
    Jó étvágyat! :-)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá