Szezámmagos csirkefalatkák recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell
Mázhoz:
- 1 dl ketchup
- 2 tk étkezési keményítő
- 2 ek méz
- 1 kk cukor
- Páchoz:
- 1 ek (olíva)olaj
- 1 ek fehérbor
- 1 mk fehér bors
- só
Bundához:
- 1 tk sütőpor
- 3 ek olaj
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek liszt
- 2 ek étkezési keményítő
- só
- 2 dl víz
A díszítéshez:
- 1 tk szezámmag
Elkészítése:
A csirkemelleket nagyobb kockákra vágtam,a pác hozzávalóit összekevertem és bepácoltam a húst pár órára. A bundához valókat összekevertem,a húsokat beleforgattam és olajban kisütöttem.
A mázhoz valókat összekevertem és a kisült húsokat belemártogattam.
Szezámmaggal megszórtam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »