Szezámmagos csirkefalatkák recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell
Mázhoz:
- 1 dl ketchup
- 2 tk étkezési keményítő
- 2 ek méz
- 1 kk cukor
- Páchoz:
- 1 ek (olíva)olaj
- 1 ek fehérbor
- 1 mk fehér bors
- só
Bundához:
- 1 tk sütőpor
- 3 ek olaj
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek liszt
- 2 ek étkezési keményítő
- só
- 2 dl víz
A díszítéshez:
- 1 tk szezámmag
Elkészítése:
A csirkemelleket nagyobb kockákra vágtam,a pác hozzávalóit összekevertem és bepácoltam a húst pár órára. A bundához valókat összekevertem,a húsokat beleforgattam és olajban kisütöttem.
A mázhoz valókat összekevertem és a kisült húsokat belemártogattam.
Szezámmaggal megszórtam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »