Szezámmagos csirkefalatkák recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell
Mázhoz:
- 1 dl ketchup
- 2 tk étkezési keményítő
- 2 ek méz
- 1 kk cukor
- Páchoz:
- 1 ek (olíva)olaj
- 1 ek fehérbor
- 1 mk fehér bors
- só
Bundához:
- 1 tk sütőpor
- 3 ek olaj
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek liszt
- 2 ek étkezési keményítő
- só
- 2 dl víz
A díszítéshez:
- 1 tk szezámmag
Elkészítése:
A csirkemelleket nagyobb kockákra vágtam,a pác hozzávalóit összekevertem és bepácoltam a húst pár órára. A bundához valókat összekevertem,a húsokat beleforgattam és olajban kisütöttem.
A mázhoz valókat összekevertem és a kisült húsokat belemártogattam.
Szezámmaggal megszórtam.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.