Szezámmagos csirkefalatkák recept
Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell
Mázhoz:
- 1 dl ketchup
- 2 tk étkezési keményítő
- 2 ek méz
- 1 kk cukor
- Páchoz:
- 1 ek (olíva)olaj
- 1 ek fehérbor
- 1 mk fehér bors
- só
Bundához:
- 1 tk sütőpor
- 3 ek olaj
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 ek liszt
- 2 ek étkezési keményítő
- só
- 2 dl víz
A díszítéshez:
- 1 tk szezámmag
Elkészítése:
A csirkemelleket nagyobb kockákra vágtam,a pác hozzávalóit összekevertem és bepácoltam a húst pár órára. A bundához valókat összekevertem,a húsokat beleforgattam és olajban kisütöttem.
A mázhoz valókat összekevertem és a kisült húsokat belemártogattam.
Szezámmaggal megszórtam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

