Sajtbundás csirke recept
Hozzávalók:
- 1 egész csirkemell filé
- 3 ek FreeFrom gm liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg lm sajt sajtreszelőn léereszelve (aki nem laktózmentesen étkezik ízlés szerint bármilyen sajttal helyettesítheti)
- 2 dl rizstejszín (aki nem laktózmentesen étkezik használjon főzőtejszínt)
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A csirkemellet felszeletelem, besózom, majd mintha rántott húst készítenék, lisztbe, tojásba, reszelt sajtba forgatom és egy kivajazott jénai aljába egymás mellé helyezem a szeleteket, ráöntöm a tejszínt és alufóliával lefedve, 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütöm.
A 30 perc leteltével leveszem az alufóliát és néhány percre visszateszem a sütőbe, hogy a sajt picit megpiruljon.
Párolt rizzsel, párolt zöldséggel tálalom.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »


