Rizses-sajtos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell
- 20 dkg bacon szalonna
- 30 dkg trappista sajt
- 1 tejföl
- 2 evőkanál liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors, petrezselyem, majoránna
- 2 csomag gyors rizs
Elkészítése:
A gyors rizst kis delikáttal kifőzzük, majd közben a csirkemellet hosszú, vékony csíkokra vágjuk. A sajtot lereszeljük. A sajt felét és a többi fűszert, hozzávalókat a húshoz adjuk, jól összekeverjük. Egy tűzálló tálat kivajazunk, belesimítjuk a rizst, majd a rizsre egymás mellé tesszük a bacon szalonna szeleteket( 1 csomag felét ). Utána rá a hús jön amit előzőleg már összeállítottunk majd ismét a fél csomag bacon szalonna, arra hintjük a megmaradt reszelt sajtot. Előmelegített sütőbe tesszük és közepes lángon addig sütjük míg a sajt szép piros nem lesz a tetején. Jó étvágyat a finomsághoz!
Sztori: Tűzálló tálnak tökéletes a jénai tál. Én mindig abban készítem az egész család kedvencét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »