Hozzávalók:
Elkészítése:
A gyors rizst kis delikáttal kifőzzük, majd közben a csirkemellet hosszú, vékony csíkokra vágjuk. A sajtot lereszeljük. A sajt felét és a többi fűszert, hozzávalókat a húshoz adjuk, jól összekeverjük. Egy tűzálló tálat kivajazunk, belesimítjuk a rizst, majd a rizsre egymás mellé tesszük a bacon szalonna szeleteket( 1 csomag felét ). Utána rá a hús jön amit előzőleg már összeállítottunk majd ismét a fél csomag bacon szalonna, arra hintjük a megmaradt reszelt sajtot. Előmelegített sütőbe tesszük és közepes lángon addig sütjük míg a sajt szép piros nem lesz a tetején. Jó étvágyat a finomsághoz!
Sztori: Tűzálló tálnak tökéletes a jénai tál. Én mindig abban készítem az egész család kedvencét.