Göngyölt csirkemell recept
Hozzávalók:
- 4 szép csirkemell
- 8 vékony szelet gépsonka
- 2 dkg vaj
A panírozáshoz:
- liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - zsemlemorzsa
A sütéshez:
- bőven olaj
Elkészítés:
A melleket kicsontozzuk, és szép szeleteket formálunk belőlük (egy mellből két szelet lesz). Mindegyik szelet húsra egy sonkaszeletet borítunk, a közepére egy mogyorónyi vajat teszünk, és a húst a sonkával együtt összegöngyölve, a tekercseket megtűzzük. Lisztbe, tojásba, morzsába mártjuk, végül bő, forró olajban ropogósra sütjük. Burgonyapüré illik hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

