Göngyölt csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4 szép csirkemell
- 8 vékony szelet gépsonka
- 2 dkg vaj
A panírozáshoz:
- liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- bőven olaj
Elkészítés:
A melleket kicsontozzuk, és szép szeleteket formálunk belőlük (egy mellből két szelet lesz). Mindegyik szelet húsra egy sonkaszeletet borítunk, a közepére egy mogyorónyi vajat teszünk, és a húst a sonkával együtt összegöngyölve, a tekercseket megtűzzük. Lisztbe, tojásba, morzsába mártjuk, végül bő, forró olajban ropogósra sütjük. Burgonyapüré illik hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »