Csirke saslik sütőben recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 40 dkg csirkemell
- szalonna
- 1 doboz gomba
- vörös illetve lilahagyma
- saslikpálca
- só, bors, ételízesítő
- olaj
Elkészítés:
1 dl olajban elkeverem a fűszereket, majd a kockára vágott csirkemellet beleforgatom és állni hagyom 30 percig. A hagymát nagyobb darabokra vágom, a szalonnát felkockázom, a gombát lecsöpögtetem ,előkészítem a saslikpálcát és a tepsit aminek az aljára teszek egy kevés olajat. Ezután saslikpálcára tűzdelem a hozzávalókat váltakozva hagyma-szalonna-csirkemell-szalonna-gomba-hagyma, míg minden el nem fogy. Végül a nyársakat tepsibe rakom és szép pirosra sütöm. Sült burgonyával, zöldségkörettel vagy uborkasalátával tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.