Caprese csirkemell recept

Hozzávalók:
- 5 fél csirkemell filé
- 1 szép nagy paradicsom
- 1 nagy, egész lm mozzarella
- 5 szelet feketeerdei sonka
- Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors és friss bazsalikom levelek
Elkészítés:
A csirkemellet alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm, majd az oldalán, hosszában bemetszem, mintegy zsebet vágva belé. Kívül, belül sózom borsozom, majd elrejtek benne egy szelet sonkát, felszeletelt paradicsomot és karikára vágott mozzarellát és fogpiszkálóval megtűzöm.
Egy vaslapot, vagy serpenyőt felhevítek, megspriccelem olívaolajjal, beleteszem a csirkemelleket és kívül mindkét oldalát aranybarnnára sütöm. Én sütés közben eltávolítom a fogpiszkálót.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »