Caprese csirkemell recept

Hozzávalók:
- 5 fél csirkemell filé
- 1 szép nagy paradicsom
- 1 nagy, egész lm mozzarella
- 5 szelet feketeerdei sonka
- Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors és friss bazsalikom levelek
Elkészítés:
A csirkemellet alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm, majd az oldalán, hosszában bemetszem, mintegy zsebet vágva belé. Kívül, belül sózom borsozom, majd elrejtek benne egy szelet sonkát, felszeletelt paradicsomot és karikára vágott mozzarellát és fogpiszkálóval megtűzöm.
Egy vaslapot, vagy serpenyőt felhevítek, megspriccelem olívaolajjal, beleteszem a csirkemelleket és kívül mindkét oldalát aranybarnnára sütöm. Én sütés közben eltávolítom a fogpiszkálót.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »