Baconbe tekert sajtszószos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- 20 dkg bacon szeletelve
- 2,5 dl lm tej
- 35 dkg lm zöldfűszeres krémsajt
- 1 tk dijoni mustár
- 1 tk dijoni magos mustár
- Ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors
Elkészítés:
A csirkemellet megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm, nagyobb darabogra vagdosom, sózom, borsozom, majd minden darab húst egy-egy szelet baconbe tekerek. A “csomagocskákat” egy jénai tálba teszem és 180 fokra előmelegített sütőben 25 percet sütöm.
A tejet, a krémsajttal és a mustáűrokkal egy turmix segítségével alaposan elkeverem és a 25 perc sütésiidő letelte után a csirkemellre öntöm és visszateszem a sütőbe, további 30 percre.
Az elkészült ételt ízlés szerint burgonyakrokettel, pároltrizzsel kínálom.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »