Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Cyprusi csirkecomb recept

Cyprusi csirkecomb
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 6 egész csirkecomb
    • 25 dkg koktélparadicsom
    • egy kis üveg olajbogyó
    • 1 kg újburgonya
    • fél tk őrölt koriander
    • 1 tk őrölt római kömény
    • másfél dl húsleves vagy alaplé

    Elkészítése:
    A fűszereket keverjük össze a sóval, majd dörzsöljük be vele alaposan a megmosott csirkecombokat.

    Az így előkészített húst hagyjuk állni bő fél órán át. A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk kb. 1 cm-es karikákra. A paradicsomot mossuk meg, és vágjuk ketté.

    Terítsük be egy tűzálló tál alját a krumplival, erre helyezzük a combokat, rá a félbe vágott koktél paradicsomot, és az olajbogyókat.

    A jénai tálba halmozott hozzávalókat öntsük fel kb. másfél deci húslevessel.

    Alufóliával lefedve 220 fokos sütőben süssük egy órán át. Majd vegyük le a fóliát és pirítsuk meg.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá