Cyprusi csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 6 egész csirkecomb
- 25 dkg koktélparadicsom
- egy kis üveg olajbogyó
- 1 kg újburgonya
- fél tk őrölt koriander
- 1 tk őrölt római kömény
- só
- másfél dl húsleves vagy alaplé
Elkészítése:
A fűszereket keverjük össze a sóval, majd dörzsöljük be vele alaposan a megmosott csirkecombokat.
Az így előkészített húst hagyjuk állni bő fél órán át. A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk kb. 1 cm-es karikákra. A paradicsomot mossuk meg, és vágjuk ketté.
Terítsük be egy tűzálló tál alját a krumplival, erre helyezzük a combokat, rá a félbe vágott koktél paradicsomot, és az olajbogyókat.
A jénai tálba halmozott hozzávalókat öntsük fel kb. másfél deci húslevessel.
Alufóliával lefedve 220 fokos sütőben süssük egy órán át. Majd vegyük le a fóliát és pirítsuk meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »