Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csípős rántott csirkeszárnyak recept

Csípős rántott csirkeszárnyak
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók 4 személyre:

    • 1 kg csirke szárny
    • 1-2 db chili paprika vagy chili por
    • 3-4 gerezd fokhagyma
    • 4 dl tej
    • szárnyas fűszerkeverék
    • őrölt fekete bors
    • A panírozáshoz:
    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa
    • 1 mk.chili por
    • A sütéshez:
    • étolaj

    Előkészítés: A szárnyak végeit levágjuk, majd a forgóknál ketté vágjuk. A chili paprikát és a fokhagymát apróra vágjuk. A szárnyakat sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel, fokhagymával, chili porral vagy az apróra vágott paprikával. Ráöntjük a tejet és hűtőben egy napig pácoljuk.

    Elkészítés: A szárnyakat a hagyományos módon bepanírozzuk, annyi változtatással, hogy a lisztbe keverünk 1 kk. chili port. Bő olajban kisütjük. Köretnek rizi-bizit készítettem hozzá.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá