Burgundi csirkemell recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 500 gr csirkemell
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 db babérlevél
- 2 ek ketchup
- édesítőszer (5 pötty)
- 400 ml sör
- 1 ek burgundi sertéssült fűszer
- 1 ek olíva olaj
Elkészítés:
A csirkemellet szeleteljük fel. Az olajon kívül, keverjünk össze mindent egy nagyobb dobozban. Tegyük bele a csirkeszeleteket, forgassuk össze alaposan. 1-2 éjszakára hagyjuk hűtőben pácolódni. Öntsük le a páclevet a csirkéről. Serpenyőben az olajon süssük meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

