Burgundi csirkemell

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 500 gr csirkemell
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 db babérlevél
  • 2 ek ketchup
  • édesítőszer (5 pötty)
  • 400 ml sör
  • 1 ek burgundi sertéssült fűszer
  • 1 ek olíva olaj

Elkészítés:
A csirkemellet szeleteljük fel. Az olajon kívül, keverjünk össze mindent egy nagyobb dobozban. Tegyük bele a csirkeszeleteket, forgassuk össze alaposan. 1-2 éjszakára hagyjuk hűtőben pácolódni. Öntsük le a páclevet a csirkéről. Serpenyőben az olajon süssük meg.