Bugaci csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db hegyes erős paprika
- 1/2 piros húsú paprika
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csík füstölt szalonna
- só
- bors
- majoránna
- pirospaprika
Elkészítése:
A hagymát az erős paprikával, piros paprikával és a szalonnával vékony csíkokra vágunk és kevés mangalicazsíron megfuttatjuk.
Ha megfonnyadt sózzuk és borsozzuk, majd a felcsíkozott csirkemájat is hozzáadjuk. Rá a majoránna és a piros paprika.
Végül jól összesütjük, de mielőtt kész lenne ráütjük az egész tojást és összesütjük vele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »