Bugaci csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db hegyes erős paprika
- 1/2 piros húsú paprika
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csík füstölt szalonna
- só
- bors
- majoránna
- pirospaprika
Elkészítése:
A hagymát az erős paprikával, piros paprikával és a szalonnával vékony csíkokra vágunk és kevés mangalicazsíron megfuttatjuk.
Ha megfonnyadt sózzuk és borsozzuk, majd a felcsíkozott csirkemájat is hozzáadjuk. Rá a majoránna és a piros paprika.
Végül jól összesütjük, de mielőtt kész lenne ráütjük az egész tojást és összesütjük vele.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »