Brokkolival töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 6 szelet csirkemell
- só
- 25 dkg brokkoli rózsa(12 db)
A panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A besamel mártáshoz:
- 5 dkg vaj
- 3 evőkanál liszt
- 2,5 dl tej
- só
- őrölt fehér bors
- 1 ek. tejföl
- 5 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
Először besamel mártást készítjük el. A tejet felforraljuk és félretesszük. A vajat felforrósítjuk, belekeverjük a lisztet, és nagyon lassú tűzön megpirítjuk.
A forró tejet állandó keverés mellett, apránként hozzáöntjük. Amikor elkészült, sóval és borssal fűszerezzük, majd a reszelt sajtot hozzá keverjük. Amikor kissé meghűlt, a tejfölt is bele keverjük.
A brokkoli rózsákat sós vízben megfőzzük.
A csirkemelleket kiklopfoljuk, sózzuk és a lisztbe forgatjuk. Az egyik lisztes felét megkenjük besamel mártással, 2 szép brokkoli rózsát ráteszünk, majd feltekerjük. Ezután tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban, fedő alatt lassan kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »