Hozzávalók:
Hozzávalók:
A panírozáshoz:
A besamel mártáshoz:
Elkészítése:
Először besamel mártást készítjük el. A tejet felforraljuk és félretesszük. A vajat felforrósítjuk, belekeverjük a lisztet, és nagyon lassú tűzön megpirítjuk.
A forró tejet állandó keverés mellett, apránként hozzáöntjük. Amikor elkészült, sóval és borssal fűszerezzük, majd a reszelt sajtot hozzá keverjük. Amikor kissé meghűlt, a tejfölt is bele keverjük.
A brokkoli rózsákat sós vízben megfőzzük.
A csirkemelleket kiklopfoljuk, sózzuk és a lisztbe forgatjuk. Az egyik lisztes felét megkenjük besamel mártással, 2 szép brokkoli rózsát ráteszünk, majd feltekerjük. Ezután tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban, fedő alatt lassan kisütjük.