Borsós-gombás csirkemell recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 500 gr csirkemell
- 100 gr csiperke gomba
- 150 gr zöldborsó (mirelit)
- majorannás sültcsirke fűszer
- 1 ek (olíva) olaj
Elkészítése:
A csirkét kockázzuk fel és fűszerezzük be. A gombát vágjuk félbe, és szeleteljük fel. Serpenyőben az olajon pirítsuk meg a húst. Adjuk hozzá a gombát és a borsót.
Ha szükséges öntsünk alá pici vizet és főzzük készre.
A borsós-gombás csirkemell kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 106 kcal
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 2 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 2 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.