Boros csirkecomb recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 kg. csirkecomb
- 10 dkg. füstölt szalonna
- 1 narancs
- 2 dl. fehérbor
- 2 dl. tejföl
- só, bors, olaj
Elkészítése: A felezett combokat sózzuk, borsozzuk, majd olajba mindkét oldalát kisütjük. Egy tepsit kibélelünk szalonna szeletekkel, erre fektetjük a kisült combokat, lelocsoljuk a borral, és a narancs levével. Lefóliázzuk és kb. 30 percig pároljuk. Hozzáadjuk a tejfölt, fólia nélkül pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.