Batyus csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 fej közepes lilahagyma
- 15 dkg gomba
- 60 dkg csirkemell
- 1 cs leveles tészta
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg sajt
- kevés olaj
Elkészítése:
Kevés olajon az apróra vágott hagymát és gombát megpirítjuk. A csirkemellet felkockázzuk, sóval, borssal fűszerezzük és szintén kevés olajon elősütjük.
A levelestésztát kinyújtjuk, a közepébe terítjük a piritott hagyma-gomba keveréket.
Erre ráhalmozzuk a csirkemell kockákat. A tészta széleit ráhajtva batyut formázunk. Megkenjük tojással és megszórjuk reszelt sajttal. 200°C-on 30 percig sütjük! Francia, vagy krumplisalátával tálaljuk.
A hagyma-gomba kiváltható párolt káposztával is! Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »

