Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ananászos-sajtos csirkemell recept

Ananászos-sajtos csirkemell
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat


  • Hozzávalók:

    • 4 szelet csirkemell
    •  himalája só, bors, csirkefűszer
    • kókuszzsír
    • egy nagy karika ananász (+ a díszítéshez)
    • 10-15 dg sajt

    Elkészítése:

    A csirkemellet szeletekre vágjuk. Mindkét oldalán himalája sóval, borssal, csirkefűszerrel fűszerezzük.

    Kókuszzsírral kikent tepsibe helyezzük a csirkemellek felét. Rápakoljuk az apróra vágott ananászt és reszelt sajtot. Befedjük a csirkemell másik felével és tetejét megszórjuk reszelt sajttal.

    Előmelegített sütőben 170 fokon alufóliával lefedve kb 40 percig sütjük, majd alufólia nélkül, míg pirosra sül.
    Friss ananásszal díszíthetjük, illetve plusz köretnek adhatunk mellé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek