Ananászos csirke recept

Hozzávalók:
- 400 g csirkemell
- 2 ek étolaj
- 2 evőkanál paradicsompüré
- 1 csomag édes-savanyú csikre alap
- 1 doboz ananász konzerv
- 1 db nagyobb piros kaliforniai paprika
- 1 db nagyobb vöröshagyma
Elkészítése:
A kockára vágott csirkehúst kevés olajon megpirítjuk, enyhén sózzuk.
Kevergetés közben adjuk hozzá először a nagyobb kockára vágott hagymát és a paprikát, majd 3 perccel később az ananászkockákat is.
2 perc további pirítás után öntsünk rá fél dl-t az ananász konzerv levéből, 2 dl hideg vizet, és a az édes-savanyú csirke alapot.
Jól elkeverve, közepes lángon pároljuk további 5 percig.
Tálaljuk párolt rizzsel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »