Ananászos csirke

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 400 g csirkemell
  • 2 ek étolaj
  • 2 evőkanál paradicsompüré
  • 1 csomag édes-savanyú csikre alap
  • 1 doboz ananász konzerv
  • 1 db nagyobb piros kaliforniai paprika
  • 1 db nagyobb vöröshagyma

Elkészítése:

A kockára vágott csirkehúst kevés olajon megpirítjuk, enyhén sózzuk.

Kevergetés közben adjuk hozzá először a nagyobb kockára vágott hagymát és a paprikát, majd 3 perccel később az ananászkockákat is.

2 perc további pirítás után öntsünk rá fél dl-t az ananász konzerv levéből, 2 dl hideg vizet, és a az édes-savanyú csirke alapot.

Jól elkeverve, közepes lángon pároljuk további 5 percig.

Tálaljuk párolt rizzsel.