Ananászos csirke recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell
- 250g reszelni való sajt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ananászkonzerv
- só, bors, liszt
- 250g tejföl
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk, klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Egy hőálló tálat kiolajazunk. A csirkemelleket megforgatjuk a lisztben, majd tojásban, végül a lereszelt sajtban. A sajtot egy kicsit szórjuk meg liszttel, hogy ne ragadjon össze. A sajtban panírozott csirkemelleket lerakjuk egy hőálló tálba, és ráöntjük a tejfolt. Sütőben készre sütjük. Kb. 30-40 perc 170-180 fokos sütőben. Az ananászkonzervet hűtőben lehűtjük. Ha kész a csirke, akkor csíkokra vágjuk és a hideg ananásszal tálaljuk.
Sztori: Mar 10 éve körülbelül, a főnököm mondta, hogy a felesége milyen finomat csinált a hétvégén ebedre. Megtetszett az egyszerűsége, es kipróbáltam. Azóta a családom, es főleg az öcsém kedvence, aki nagyon válogatós.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »